Laskutuspalvelusta vakaampaan ja turvallisempaan itsensätyöllistäjäpalveluun: miksi Invoiceryn lopettaa palvelut kevytyrittäjille?

Mahdollisuus rekisteröityä Invoiceryn kevytyrittäjäpalveluun päättyi kesäkuussa 2023 ja jo rekisteröityneiden kevytyrittäjien mahdollisuus luoda laskuja päättyy 30.8.2023. Invoicery on jo parin vuoden ajan keskittynyt vakaampaan ja turvallisempaan itsensätyöllistäjäpalveluun muissa maissa toimivien sisaryhtiöimme tavoin ja kevytyrittäjäpalvelun päättämisen taustalla onkin tarjota käyttäjillemme entistä enemmän turvaa ja helppoutta töiden laskuttamiseen ilman omaa yritystä. Itsensätyöllistäjäpalvelun kautta meillä on mahdollisuus hoitaa työhön liittyvät työnantajavelvollisuudet ja tarjota paremmat vakuutukset ja turvan työn suorittajille.

Oletko kiinnostunut itsensätyöllistäjäpalvelustamme? Digitaalinen palvelu on tulossa, mutta sitä odotellessa voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteessa info@invoicery.fi ja kertoa lyhyesti millaisia toimeksiantoja haluaisit laskuttaa itsensätyöllistäjänä! Me otamme yhteyttä sinuun, kerromme asiasta lisää ja autamme sinut alkuun!

Haluatko lisätietoja itsensätyöllistäjäpalvelusta? Laita meille viestiä ja kerro lyhyesti millaisia toimeksiantoja haluaisit tehdä ja me autamme sinut alkuun! Lomakkeen kautta toimitettu alustava kysely ei sido sinua mihinkään.

Kirjoita viesti